Διανομή

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Stands

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Από το 2014 μέχρι σήμερα διατίθενται δωρεάν δύο εκδόσεις (αγγλικά και κινέζικα) του χάρτη της Αθήνας μέσα από 15 καλαίσθητα stands, που βρίσκονται στο χώρο των Αφίξεων (εντός και εκτός Σένγκεν) στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Περιφερειακά Αεροδρόμια
Από το 2017 μέχρι σήμερα η δωρεάν διάθεση των χαρτών για Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδος, Χανιά, Κέρκυρα και Κεφαλονιά πραγματοποιείται με καλαίσθητα stands, τα οποία βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις στους χώρους των Αφίξεων των αντίστοιχων ελληνικών αεροδρομίων.

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς
Στο χώρο των Αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων του ΟΛΠ διατίθενται δωρεάν μέσα από καλαίσθητα stands δύο εκδόσεις (αγγλικά και κινέζικα) του χάρτη του Πειραιά.

Promoters

Λεωφορεία της City Sightseeing Athens
Κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου πραγματοποιούνται στοχευμένες διανομές χαρτών με promoters στους επιβάτες των τουριστικών λεωφορείων της City Sightseeing Athens.

Περιφερειακά Αεροδρόμια
Στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Ρόδου, των Χανίων, της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς διεξάγονται στοχευμένες διανομές χαρτών ανά τακτά χρονικά διαστήματα με promoters, μια δράση που προσθέτει αξία στο προϊόν.

Our experience. Your trip.