Ποιοι είμαστε

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ

2014

Έκδοση του χάρτη της Αθήνας στα αγγλικά και διανομή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

2016

Έκδοση χάρτη της Αθήνας στα αγγλικά και διανομή στα διώροφα κόκκινα τουριστικά λεωφορεία Hop On–Hop Off της Athens City Sightseeing.

2017

Έκδοση χαρτών στα αγγλικά για 6 σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς και διανομή τους στα αντίστοιχα αεροδρόμια (Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κέρκυρα και Χανιά).

2018

Έκδοση χάρτη της Αθήνας στα αγγλικά και διανομή του στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Έκδοση χάρτη για τον Πειραιά στα αγγλικά και διανομή του στο χώρο των Αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων του ΟΛΠ. Έκδοση χάρτη για τη Χαλκιδική στα αγγλικά και τα ρώσικα και διανομή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Έκδοση χάρτη για τη Σαντορίνη στα κινέζικα και διανομή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σαντορίνης.

2019

Έκδοση χάρτη για την Κεφαλονιά στα αγγλικά και διανομή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολάτου». Έκδοση χάρτη για τη Μύκονο στα κινέζικα και διανομή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μυκόνου. Έκδοση χάρτη για τον Πειραιά στα κινέζικα και διανομή του στο χώρο των Αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων του ΟΛΠ. Έκδοση χάρτη της Αθήνας στα κινέζικα και διανομή του στα διώροφα κόκκινα τουριστικά λεωφορεία Hop On–Hop Off της Athens City Sightseeing.

Εταιρείες που μας Εμπιστεύτηκαν

Our experience. Your trip.